Wed, Jan 22 | Aum Jóga Blaha

TRE® nyitott kiscsoport

Ez a kiscsoportos alkalmom bàrki szàmàra nyitott, aki meg szeretne ismerkedni a TRE® alapokkal.
A regisztráció le van zárva

Idő és helyszín

Jan 22, 2020, 7:30 PM – 9:30 PM
Aum Jóga Blaha, Budapest, Stáhly u. 13, 1085 Hungary

Az eseményről

KIREMEGHETŐ A STRESSZ?

“az emberi szervezet ösztönrepertoárjában létezik egy mély, biológiai tudás, amely képes irányítani a traumafeldolgozás folyamatát, ha lehetőséget kap rá”  - Peter Levine

A TRE®  (azaz TRE Stressz, Feszültség és Trauma feloldó gyakorlatok) egy olyan test alapú technika, amely egyszerű gyakorlatok útján a bennünk rejlő ösztönös gyógyulási képességet támogatja, és így természetes módon segít a stressz kezelésben.

A speciális izmokat és izomcsoportokat megmozgató, és nyújtó gyakorlatsorral aktiválunk egy finom remegést, vibrálást a testben (pont olyat, amit a vadon élő állatoknál), és ez a vibrálás az, ami segít feloldani a testben rekedt stressz és feszültség lenyomatokat, ráadásul a nehéz emlék felidézése nélkül. A folyamatban a katartikus élmények helyett egy földelt, biztonságos Jelenlét megélésén van a hangsúly.

Ez a biztonságos környezetben aktivált remegés segít a testnek visszatérni egy optimális egyensúly és jólét állapotába. Támogat a szorongás és stressz csökkentésében, és a pihentetőbb alvás kialakulásában.

A Dr. David Berceli, PhD által megalkotott TRE® technika mára már nagyon sokak életébe vitt megkönnyebbülést és változást.

A TRE® egy hatékonyan alkalmazható önsegítő eszköznek alkották meg, amelyet a biztonságos elsajátítás után bármikor lehet használni, így támogatva folyamatosan az egészségünket és fizikai és pszichológiai jól létünket.

Használható és oktatható egyszerű önsegítő eszközként vagy rendkívül hatékony kiegészítő gyakorlatként más orvosi és gyógyító terület kezelési folyamatában.

A részvételhez semmi előzetes tudásra nincs szükség, csak Rád, úgy, ahogy épp vagy. :) Az órákra hozz magaddal kényelmes, szabad mozgást engedő ruhát.

Egy alkalom (120 perc)  3 500 Ft 

Jelentkezni az űrlap kitöltésével: : https://forms.gle/25xJsgVefyFvrkZC8

Várunk nagy szeretettel, ha kérdésed van, írj nekünk!

A regisztráció le van zárva

Esemény megosztása

Copyright © TRE® Hungary  All Rights Reserved.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now