Wed, Feb 12 | Aum Jóga Blaha

Erôforràsaim - TRE® 6 alkalmas Sajàt Èlmèny Csoport

Sajàt belsô erôforràsaink megtapasztalàsa a TRE® mòdszerèvel ès Somatic Experiencing eszközökkel.
A regisztráció le van zárva

Idő és helyszín

Feb 12, 2020, 7:30 PM – Mar 18, 2020, 7:30 PM
Aum Jóga Blaha, Budapest, Stáhly u. 13, 1085 Hungary

Az eseményről

 KIREMEGHETŐ A STRESSZ? 

“az emberi szervezet ösztönrepertoárjában létezik egy mély, biológiai tudás, amely képes irányítani a traumafeldolgozás folyamatát, ha lehetőséget kap rá”  - Peter Levine 

Ezen a 6 alkalmas saját élmény csoporton a stressz elengedését támogató gyakorlatsor mellett a figyelmünk a saját belső erőforrásaink felfedezésén és megtapasztalásán lesz. Olyan idegi áramkörök fejlődését tápláljuk, amik a stabilitáshoz és kapcsolódáshoz járulnak hozzá, amelyek támogatják, hogy visszataláljunk a saját belső erőnkhöz és egyensúlyunkhoz. 

Az alkalmakon a TRE® mellett, Peter Levine Somatic Experiencing módszertanából is használunk eszközöket. 

A TRE®  ( Tension Release Exercise, azaz Feszültség feloldó gyakorlatok) egy olyan test alapú technika, amely egyszerű gyakorlatok útján a bennünk rejlő ösztönös gyógyulási képességet támogatja, és így természetes módon segít a stressz kezelésben. 

A speciális izmokat és izomcsoportokat megmozgató, és nyújtó gyakorlatsorral aktiválunk egy finom remegést, vibrálást a testben (pont olyat, amit a vadon élő állatoknál), és ez a vibrálás az, ami segít feloldani a testben rekedt stressz és feszültség lenyomatokat, ráadásul a nehéz emlék felidézése nélkül. A folyamatban a katartikus élmények helyett egy földelt, biztonságos Jelenlét megélésén van a hangsúly. 

Ez a biztonságos környezetben aktivált remegés segít a testnek visszatérni egy optimális egyensúly és jólét állapotába. Támogat a szorongás és stressz csökkentésében, és a pihentetőbb alvás kialakulásában. 

A csoporton való részvételhez semmilyen előzetes tudásra nincs szükség.  A foglalkozás ára Early Bird kedvezménnyel 6 x 4 000 Ft (24  000 Ft), január 30. után 6 x 4500 Ft (27  000 Ft) a jelentkezés az előleg (12 000 Ft) befizetésével teljes. A csoport létszáma korlátozott, max 8 fő. 

Jelentkezni az űrlap kitöltésével:  https://forms.gle/2bNzAMQzfcyYEzUD7 

Várunk szeretettel, bármilyen kérdéssel nyugodtan írj nekünk. 

Kovács Eszter 

TRE Provider és SE képzésben lévő facilitátor 

hello@trehungary.com 

A regisztráció le van zárva

Esemény megosztása

Copyright © TRE® Hungary  All Rights Reserved.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now