Sun, Sep 15 | Aum Jóga Blaha

AromaYoga® & TRE® - Legeslegelső közös workshop

2 hatékony stresszcsökkentő módszer lágy találkozása.
Registration is Closed

Idő és helyszín

Sep 15, 2019, 2:30 PM
Aum Jóga Blaha, Budapest, Stáhly u. 13, 1085 Hungary

Az eseményről

A gyógy- és fűszernövények - a természet ajándékai. A testünkben mélyen szunnyadó tudás, bölcsesség szintén a természettől kapott, rendelkezésünkre álló ajándék. 

Ezen a workshopon felfedezzük, mi történik, amikor ez a kettő találkozik. 

Vasárnap délután az illóolajok és a TRE® tökéletes összhangjával ellazulhatsz és megpihenhetsz. 

A Workshop első részében belekóstolunk az Aroma Yoga® módszerébe, majd megtapasztalhatod a TRE® stresszcsökkentő technika jótékony hatásait, ezúttal illóolajokkal kiegészülve. 

Az Aroma Yoga® több, mint 10 éves módszerével Emese bevezet bennünket az illóolajok világába. Már egyetlen csepp olajtól megváltozik az érzelmi és mentális állapotunk. Felfrissítenek, megnyugtatnak, egyensúlyba hoznak. Az Aroma Yoga® a hatha joga, polaritásterápia és az illóolajok hatásait ötvözi, a szaglás, tapintás és a hangok együttesével hoz az itt és mostba. 

A TRE®  (azaz TRE Stressz, feszültség és Trauma feloldó gyakorlatok) egy olyan test alapú technika, amely egyszerű gyakorlatok útján a bennünk rejlő ösztönös gyógyulási képességet támogatja, és így természetes módon segít a stressz kezelésben. 

A speciális izmokat és izomcsoportokat megmozgató, és nyújtó gyakorlatsorral aktiválunk egy finom remegést, vibrálást a testben (pont olyat, amit a vadon élő állatoknál), és ez a vibrálás az, ami segít feloldani a testben rekedt stressz és feszültség lenyomatokat, ráadásul a nehéz emlék felidézése nélkül. A folyamatban a katartikus élmények helyett egy földelt, biztonságos Jelenlét megélésén van a hangsúly. 

Ez a biztonságos környezetben aktivált remegés segít a testnek visszatérni egy optimális egyensúly és jólét állapotába. Támogat a szorongás és stressz csökkentésében, és a pihentetőbb alvás kialakulásában. 

A workshopoz való részvételhez előzetes tapasztalat nem szükséges. Jelentkezni az űrlap kitöltésével, vagy itt a honlapon keresztül is tudsz.  https://forms.gle/L3Z5LBW9X4UUEvv4A 

Részvételi díj: 4500 Ft/fő 

A workshopot dr. Onozó Emese és Kovács Eszter tartják, kérdéseidet szeretettel várjuk az alábbi elérhetőségek bármelyikén: 

Kovács Eszter TRE oktató és SE képzésben lévő facilitátor +3630-571-5225 hello@trehungary.com 

dr. Onozó Emese Aroma Yoga® oktató emese@aromayoga.hu

Registration is Closed

Esemény megosztása

Copyright © TRE® Hungary  All Rights Reserved.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now